My Beatport

Log in to start using My Beatport!

My Beatport lets you follow your favorite DJs and labels so you can find out when they release new tracks. Log in or create an account today so you never miss a new release.

Create an Account
You're not following anyone yet!

My Beatport lets you follow your favorite DJs and labels so you can find out when they release new tracks. So go follow someone!

View My Beatport

My Artists View All


My Labels View All


My Carts


Lassan 8 éve hogy zenéhez "nyúltam" 2005-ben. A legelső program amivel produceri pályára sarkaltam még a Dance eJay volt persze ezt még nem lehetett komolyan venni de éreztem magamon hogy érdekel ez az oldal is. Legelső ilyen élő zenéléshez köthető élményem egy hangosítás volt 2005 nyarán egy iskolai rendezvényen Balatonalmádin ahol oda is állhattam a pult illetve a hangrendszer mögé még szinte ki se láttam. És jöttek sorozatban ezek után a kisebb házibulik, rendezvények és az első igazi Dj fellépésem 2008-ban. 2009-ben tértem rá komolyabban a Produceri részre persze még csak saját magamnak "dolgoztam" próbáltam rá érezni és kitanulni a kisebb nagyobb "fogásokat" 2010-ben publikáltam az első úgymond igazán kész zenémet a baráti körnek, volt pozitív és negatív vélemény is. 2011-ben hivatalos Beatport megjelenések követték ezeket Dutch-Electro-House stílusban hiszen az én példaképem: Laidback LukeA Dj vonalra vissza térve 2008 óta több kisebb-nagyobb fellépés volt itt-ott nem erőltettem ezt a vonalat mivel szerettem volna a Producer vonalra koncentrálni. És mivel ez elkönyvelhetem magamban hogy sikerült valamennyire ezért tértem vissza 2011-ben a pult mögé. 2011 nyara óta aktív vagyok ezen a pályán, 2011 Szeptemberén gondoltam egyet és létrehoztam a Quality Control Crew nevű szervezetet-csapatot és elképesztő fejlődést írhatunk le a szűk 4 hónap alatt Veszprémbe Rezidensek lettünk a Club Ibizában, Győrben játszottunk QCC Party címszó alatt a 232 Music Clubban.

Latest Releases