My Beatport

Log in to start using My Beatport!

My Beatport lets you follow your favorite DJs and labels so you can find out when they release new tracks. Log in or create an account today so you never miss a new release.

Create an Account
You're not following anyone yet!

My Beatport lets you follow your favorite DJs and labels so you can find out when they release new tracks. So go follow someone!

View My Beatport

My Artists View All


My Labels View All


My Carts


Jedan od najmladjih, ako ne I najmladji DJ/Producenata iz Srbije,Nikola Miloradovic, .Svoje interesovanje za muziku pokazuje jos od svoje 12 godine, a DJ-ingom aktivnije krece da se bavi sa 14. Njegove setove prozimaju razni zvuci elektronske muzike: house, tech-house,... Na pocetku karijere sa 14 godina ostvaruje saradnju sa menadzerom lokalnog kluba, a nastupi u istom klubu su krenuli da se gomilaju iz nedelje u nedelju. Sa zeljom da ima svoje trake na nekim od izdanja krece da se bavi produkcijom. Na pocetku produciranja upoznaje se sa razlicitim DJ- evima I producentima iz Srbije kao i sire okoline, od kojih je naucio odredjene stvari o muzici. Prijavom na konkurs CLUBZone radia ubrzo postaje radijski DJ u emisiji ”It’s Clubbing Time” koja je za cilj imala promovisanje novog zvuka I promociju mladih i neafirmisanih DJ-eva. Klubskim nastupima je primecen od strane drugih DJ-eva, a nedavno je bio gost na radio Cicici u emisiji Egzony’s Night Life. 2012-te godine uspeo je da izbori svoje mesto na LoveFest-u koji se svake godine odrzava u Vrnjackoj Banji gde je imao zapazen nastup.